El club ha fet una crida per trobar futbolistes majors de 15 anys. Foto: CFM

El passat divendres 5 es feia oficial: la Monta vol tornar a posar en marxa el futbol femení. Al perfil de Twitter del club es penjava un anunci on es feia una crida a futbolistes majors de 15 anys per crear un equip que pugui competir la temporada que començarà el mes de setembre.

“El més difícil sempre és començar”, explica a Línia Nou Barris el director esportiu del club, Pedro García, alhora que explica que en la setmana posterior a la publicació de l’anunci ja van rebre la trucada d’unes set futbolistes. “Volem enganxar les noies del barri, la Monta ha de tenir equips femenins”, afegeix.

Si l’equip acaba formant-se, diu García, s’inscriuria a la Segona Divisió catalana femenina, però si no arribessin a temps, el club seguiria treballant per fer realitat el projecte i competiria en competicions externes a les organitzades per l’FCF. Amb aquest sènior consolidat, el club buscaria posar les bases també a una estructura del futbol base.

GRUP 2 DE PRIMERA CATALANA
Pel que fa a l’actualitat del primer equip masculí, els de Dani Andreu tornaran a la feina a principis d’agost i ja tenen confirmades vuit cites per a la pretemporada, amb enfrontaments contra equips com la Fundació Grama o la UE Vilassar de Mar.

Els de Dani Andreu formaran part del grup 2 de Primera Catalana, on es trobaran conjunts com el Gavà, el Martinenc, el Santboià, l’Atlètic Sant Just o la UD Vista Alegre.

El club s’ha assegurat les renovacions de Joshua Ortiz, José Santos, Víctor Colchero o Sergi Arimany, entre altres, i ha aconseguit incorporar noms com el davanter Javi Sánchez, l’extrem Fernando Velillas (que torna a casa després de jugar a l’Hospi) o el central Álex Alba.