Una imatge del partit de la primera volta. Foto: Jaime PG / FCS

Tot i que fa algunes jornades tenia opcions de lluitar per arribar a les posicions de play-off, els darrers quatre resultats de la Monta (4 derrotes) han impossibilitat que els homes de Toni Escudero optin a la zona alta de la classificació.

La darrera d’aquestes derrotes va ser el passat diumenge 10 de maig, en la visita al Municipal de les Grasses, l’estadi del FC Santfeliuenc (2-0). Malgrat que els de Toni Escudero no s’hi jugaven res i els de la capital del Baix Llobregat volien fugir de la zona baixa, el partit va ser força ensopit, amb molta possessió pels locals però amb poques oportunitats clares.

El partit va canviar al minut 74 amb l’expulsió de Joshua. Amb superioritat numèrica, el Santfeliuenc va avançar línies i va començar a pressionar més i a empènyer la Monta contra la seva porteria. Només cinc minuts després, en una jugada embolicada els locals es van avançar amb un gol que David Toro, que només portava 15 minuts sobre la gespa, va anotar a empentes i rodolons.

Deu minuts després un altre suplent, Eric Pacheco, va aprofitar una passada després d’un contraatac per establir el 2 a 0.

Aquests resultats de la recta final de temporada han deixat un regust agredolç en el club groc-i-negre. No obstant això, la Monta segueix sent un dels equips més forts del futbol català com a local, i afrontarà la cinquena temporada consecutiva a Tercera.