El de la Prosperitat torna a lluitar a la ciutat. Foto: Instagram (@sandor.martin)

Sandor Martín havia de fer la segona defensa del seu títol europeu super lleuger de boxa contra l’anglès Kay Prosper el pròxim divendres 26, però el combat no se celebrarà en la data fixada inicialment. El púgil del KO Verdun explica a Línia Nou Barris que la nova data per a la vetllada serà el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, en el mateix escenari que estava previst: la Vall d’Hebron.

“La idea era que tots els que havíem de lluitar estiguéssim una setmana en un hotel sense contacte amb ningú, en una bombolla. El que passa és que està vigent la restricció a l’arribada dels vols procedents de la Gran Bretanya, de manera que l’organització ha optat per ajornar la vetllada”, afegeix.

També aquest mes, el passat dijous 11, es va saber que el Procicat autoritzarà l’entrada de públic a competicions esportives a partir del cap de setmana dels dies 20 i 21 d’aquest mes. Martín, però, no sap si en les pròximes setmanes hi haurà novetats en aquest sentit. “La vetllada serà televisada i depèn de l’organització. Però que entrés públic seria una notícia excel·lent”, assegura.

Pel que fa al seu rival, un boxejador de 36 anys, força desconegut i que mai ha lluitat fora del seu país, Martín diu que “no serà gens fàcil. És l’oportunitat de la seva vida, guanyar el títol d’Europa també el podria posar en l’òrbita del campionat del món. Només ha perdut un combat i pel que he pogut veure és un boxejador molt mòbil i que canvia de guàrdia constantment i amb molta facilitat”, apunta.

Altres noms que han de completar el cartell de la primera gran cita de la boxa a Espanya d’ençà que va esclatar la pandèmia són el basc Andoni Gago, que defensarà el teu títol europeu del pes ploma contra un altre britànic, Gavin McDonnell, el també bilbaí Kerman Lejarraga i el càntabre Sergio García.