Els resultats auguren una bona temporada per a la Monta. Foto: Montañesa

La Monta està protagonitzant un inici de competició molt engrescador. Dels tres partits disputats fins aleshores, n’ha guanyat dos i un altre el té, de moment, empatat: va ser el primer partit de lliga contra el Gavà, suspès amb un 1-1 a l’electrònic.

Ara per ara, la Monta és quarta amb sis punts, i avui tindrà la possibilitat de situar-se al capdavant de la classificació si puntua contra el Gavà. Aquesta tarda, a partir de dos quarts de nou, es jugaran els minuts que resten del partit –mitja part– que es va suspendre a finals d’agost a causa de la mala il·luminació del Municipal de Trinitat Vella, on els de Nou Barris van haver de rebre els gavanencs per les obres de recanvi de la gespa de la Bombonera.

Tot i el contratemps, els d’Antoni Escudero estan mostrant un alt nivell de competició en aquests primers duels de la temporada regular. A la segona jornada, la Monta va derrotar a domicili per zero gols a dos al Masnou, i diumenge passat va ser el torn del Palamós, que va caure a la Bombonera per un ampli 4 a 1.

El partit va començar amb un daltabaix pels de Nou Barris, que van veure com els de la Costa Brava s’avançaven amb un gol de Corominas al 29’ del primer temps. Així seguiria el marcador fins al minut 70, quan la bogeria es va desfermar a la Bombonera: un gol de Rubén va obrir la llauna palamosina, i Velillas –en dues ocasions– i Pedro van certificar la remuntada groga-i-negre.

Després dels minuts que resten al partit contra el Gavà, la pròxima cita pels d’Escudero és diumenge a les set de la tarda contra el Júpiter, a la Verneda.