El tobogan ha augmentat la seguretat ambla segona barana. J. S.

A la confluència dels carrers Alcúdia i Valldemossa es troba un petit parc amb una zona de jocs infantils sobre sorra. És un dels pocs parcs infantils del Districte que encara conserva la terra original i no gaudeix d’un sòl artificial. L’Associació de Veïns de Porta denuncia, però, que aquests jocs infantils mai són utilitzats pels infants. La raó és la brutícia i el mal manteniment que impera al parc. Qualsevol dia a qualsevol hora es poden trobar excrements de gossos al costat dels gronxadors. Malgrat les nombroses reclamacions per part de l’entitat veïnal, el parc continua en el mateix estat que fa mesos.

Una de les demandes de l’Associació de Veïns vers aquests jocs infantils ja té solució. És el cas del tobogan, que fins fa poc temps només tenia una barana per pujar-hi. L’estretor dels esglaons i l’única barana era, segons l’entitat, un perill per als infants. A hores d’ara, el tobogan ja compta amb dues baranes, fet que augmenta la seguretat de l’atracció.

Es poden trobar excrements (marge inferior) al costat dels gronxadors. J. S.

L’altra denúncia de l’AVV de Porta és la brutícia del parc, a la qual encara no s’hi ha posat solució. És habitual trobar defecacions al costat dels jocs infantils. Aquesta situació fa que cap infant jugui en aquests jocs infantils. De fet, la manca de manteniment del sòl es reflexa en els socs i forats que es poden trobar al terra en tota la zona reservada per als nens i nenes i que, en cas de caure-hi algun d’ells, li podria provocar alguna lesió.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram