Un agent de la Policia Nacional custodia la porta del Consell Esportiu de l’Hospitalet, el passat 10 de juny. Foto: Àlex Recolons / ACN

No hi haurà resultats de l’auditoria interna que el Consell Esportiu de l’Hospitalet estava duent a terme des de mitjans de març i que encara no havia presentat les conclusions. Així ho han avançat fonts de l’Ajuntament a Línia L’H, les quals han argumentat que durant l’escorcoll policial que es va fer a l’entitat la setmana passada, a instàncies del jutjat número 2 de la ciutat, es va requisar molta informació i això impossibilita seguir amb l’auditoria.

Les mateixes fonts han apuntat que fins ben entrada la setmana que ve no preveuen tenir accés al sumari, per la qual cosa encara desconeixen els detalls d’un procés judicial que ha sacsejat la ciutat. Ahir mateix, els dos regidors del PSC investigats per les presumptes irregularitats en la gestió econòmica del Consell Esportiu van apartar-se de l’entitat i el regidor denunciant, Jaume Graells, va renunciar a la regidoria d’Educació, Esports i Joventut.

Mentrestant, el principal partit de l’oposició, ERC, reclama que es creï una comissió per estudiar els fets, la qual hauria de servir per seguir la causa judicial, perquè l’Ajuntament faciliti tota la informació que té sobre el Consell i per analitzar la documentació sobre el funcionament de la seva gestió econòmica. Els republicans esperen que el govern liderat per Núria Marín accepti la proposta que plantegen i que no faci falta presentar una moció al pròxim Ple perquè s’aprovi la mesura.