El Palau de Pedralbes va acollir la setmana passada la tercera Nit del Gourment, durant la qual la prestigiosa xef Carme Ruscalleda, que acumula set Estrelles Michelin, va rebre el Premi Gourmet Català de l’Any pel seu compromís amb els productes de la terra.

Sota l’organització del Clúster Gourmet de Catalunya, la vetllada va reunir una cinquantena d’empreses, entitats i personalitats del món de la cuina. Durant el discurs de recollida del premi, Ruscalleda va agrair en nom de tot el seu equip aquesta distinció i va recordar que “el juliol del 2018 complirem 30 anys al capdavant del projecte professional que vam emprendre jo mateixa i en Toni Balam. En aquell moment ens hi va empènyer un esperit emprenedor i creatiu i la voluntat de créixer i evolucionar, els mateixos motors que avui ens fan treballar”.

D’altra banda, el Premi a la Trajectòria Empresarial va ser per a Joaquim Trias (Galetes Trias), el Premi al Creixement Empresarial en Innovació per a Patatas Torres i el Premi al Creixement Empresarial en Internacionalització per a l’empresa Can Bech.

Per últim, Àngel Velasco, president del Clúster, va recordar que la tercera edició d’aquest premi representa la seva consolidació. Velasco també va agrair el suport de la Generalitat i dels cuiners reconeguts.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram