Cortsenc

Maria Àngels Miró Claria recull el premi amb el regidor del Districte i el president del Districte. Foto: Línia Les Corts

Ja hi ha guanyadors. Joan Vila Prats i Maria Àngels Miró Claria ja són oficialment els Cortsencs d’Honor d’aquest any 2022. Així han estat proclamats aquest dijous 6 d’octubre en un acte al jardí del Centre Cívic Can Deu, en el marc de la Festa Major de les Corts.

Joan Vila Prats, president de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de les Corts-Est i que ha rebut el guardó per la seva promoció de l’envelliment actiu i la capacitació de les persones, i Maria Àngels Miró Claria, sòcia activa de l’Associació de Veïns de les Corts des del principi i reconeguda per col·laborar activament en tots els actes que organitza l’associació i ser un referent en aquest àmbit, han estat els guanyadors d’una votació popular en la qual van participar més de 600 persones des de principis de juliol i fins a mitjan setembre a través del web de Línia Les Corts.

Joan Vila Prats, que no ha pogut assistir finalment a la cerimònia per motius de salut, ha obtingut 295 vots (el 48% del total) i s’ha imposat a Enric Estany (172) i Josep Suñol Soler (144), els altres candidats homes. Maria Àngels Miró Claria ha rebut el suport de 390 persones (el 64% del total), superant Lola de la Fuente Pérez (134) i Reyes de la Corte Fernández (87), les altres dones que optaven enguany al premi.

La gran feina de Joan Vila trencant la soledat d’altres persones

Maria Àngels Miró: una història de passió interminable per la música