Les jugadores, eufòriques, celebren la victòria. Foto: FCBQ

“No ens ho esperàvem, estem molt contents per la victòria”. Són paraules de Sergio Manzano, flamant campió de la Lliga Catalana Femenina 2, a Línia les Corts. I és que el Joventut va sorprendre tothom i, en el seu debut a la competició, va derrotar l’Snatt’s Sant Adrià i el Lima-Horta a la final (73-68) per escriure el nom del club a la història de la copa.

“La competició ens va servir per saber com estem físicament i també per veure què ens trobarem durant la lliga”, explica Manzano, que assegura que “la semifinal va ser un partit molt més rodó que la final”.

L’equip va haver de patir diumenge passat a Cornellà per poder guanyar. Les hortenques, més experimentades, van adaptar-se al matx molt més ràpidament i al minut 5 de partit guanyaven per 12 punts (4-16). Tot i això, el Joventut va saber reaccionar i de mica en mica va començar a retallar la distància, que es va moure entre els quatre i els vuit punts a favor de l’Horta durant gairebé tot el matx.

Tot i això, gràcies a l’actuació d’una Paula Tutusaus sensacional (MVP de la final amb 28 punts i 32 de valoració), el Joventut va protagonitzar un darrer quart sensacional i, amb un parcial de 24-13, va capgirar el resultat per guanyar el partit.

UN DEBUT “INCERT” A LA LLIGA
Sense temps per celebrar el títol com cal, l’equip començarà el seu camí a Lliga Femenina 2 aquest dissabte a les 4 de la tarda al pavelló de l’Illa contra l’ADBA d’Avilés. “Aquest primer partit està ple d’incerteses i per a nosaltres tot és nou i això és un handicap, perquè no coneixem la competició”, valora el tècnic. Tot i això, Manzano assegura que la “il·lusió” de l’equip podrà amb tot i es mostra esperançat pel debut a casa.