Plennevaux xuta a porteria. Foto: RCP

Les dues Divisions d’Honor de l’hoquei herba estatal han arribat a la seva fi pel que fa aquest any amb una característica comuna: els sèniors del Polo han tancat la primera meitat de la competició en la segona posició de la taula.

Els homes de Carlos García Cuenca van posar punt final al 2017, competitivament parlant, aconseguint el que ningú havia pogut fer en vuit jornades: derrotar el líder, el Club de Campo, i deixar-lo sense veure porteria (4-0). L’Eduardo Dualde va poder gaudir del millor partit de la temporada el passat dia 19, tot i que fins al darrer parcial el marcador encara era incert. El Polo guanyava per 1-0 al descans (gràcies al capità David Alegre) i la renda es va duplicar al final del tercer quart, amb un altre gol d’Àlex Casasayas, però els punts no van ser al sarró fins que Llorenç Piera, al minut 63, i Maxime Plennevaux, al 69, van sentenciar el matx contra els madrilenys. Ara, l’equip pensa en la fase final de la Copa Catalunya, ja que la Divisió d’Honor s’atura fins al darrer cap de setmana de febrer.

En canvi, el primer equip femení no va poder tancar la primera volta de la competició amb bon regust de boca i va perdre en el partit de la novena jornada contra el Complutense (5-2). Malgrat aquest resultat, les de Fabrizio Demarchi han completat un primer tram de lliga excel·lent, amb set victòries i només dues derrotes, i només l’intractable Club de Campo ocupa una posició superior a la classificació. L’equip, que també aparca la lliga fins l’any que ve, buscarà la classificació per a la final de la Copa Catalunya el dimecres que ve, contra un dels tres equips de Terrassa.