Pallarols dona instruccions durant un dels partits recents. Foto: RCP

Aquesta setmana i la que ve seran les dues darreres en les quals els sèniors del Polo hauran d’ultimar els detalls de cara a l’inici de les Divisions d’Honor d’hoquei herba. Els dos sèniors de l’equip de Pedralbes debutaran el diumenge de la setmana que ve, el 2 de novembre, a domicili.

D’aquesta manera, Roger Pallarols s’estrenarà a la banqueta del primer equip masculí al Ruth Beitia de Santander, visitant la Real Sociedad de Tenis. Després d’haver quedat fora de l’EHL i d’haver-se penjat una medalla de bronze en el Campionat de Catalunya (el títol va ser per a l’Atlètic Terrassa), l’equip podrà centrar el 100% dels seus esforços en el gran objectiu de la temporada: la lliga. El primer partit a casa dels de Pedralbes serà quatre dies més tard a l’Eduardo Dualde contra l’Atlètic Terrassa.

I precisament aquest conjunt de la capital del Vallès Occidental serà el primer rival del sènior femení en la Liga Iberdrola. La visita al Josep Marquès arriba després que les de Pedralbes tanquessin el Campionat de Catalunya en la quarta posició després de perdre la semifinal contra el Club Egara. El debut del conjunt de Pedralbes a l’Eduardo Dualde serà vuit dies després d’aquesta estrena; l’equip jugarà contra el CH Sardinero el dia 10 de novembre.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram