Parc Colònia Castells

El parc de la Colònia Castells no posa d’acord a tothom. Foto: Ajuntament

El parc de la Colònia Castells va obrir al públic, finalment, aquest passat diumenge 21 d’abril. L’Ajuntament ha acabat una de les obres més importants del districte dels últims anys i, per celebrar l’estrena, el recinte va acollir la Festa de la Primavera de les Corts perquè el veïnat conegués de primera mà el nou espai verd.

D’altra banda, però, el final de les obres ha arribat amb uns quants mesos de retard, després que la darrera previsió contemplés l’estrena per al passat Nadal. Les obres del projecte es van posar en marxa el juny de l’any 2022.

Queixes veïnals i polítiques

L’estrena del parc no ha estat del gust de tots els veïns. I és que la plataforma Salvem el Camp de la Creu ha manifestat el seu desacord afirmant que el resultat final “no respon a la voluntat dels veïns”. “Les nostres propostes es van desestimar, avui tenim un parc de pas i no d’estada que no reflecteix la vida de barri que volíem que perdurés”, lamenten a través de les xarxes.

En aquest sentit, qui també ha transmès el seu desacord amb el disseny final del parc ha estat ERC, que no va assistir a la inauguració. “No hi hem assistit per coherència amb el que hem estat demanant des del passat mandat i que no s’ha reflectit. Volíem que el parc es projectés tenint en compte la memòria històrica de la colònia”, deia el regidor republicà Mario Campelo.

Amb tot, un darrer col·lectiu que tampoc està satisfet amb el parc és el dels qui tenen gossos. I és que aquests animals de companyia tenen prohibida l’entrada al nou recinte.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram