Aquest dissabte, després d’un mes i una setmana d’activitat musical frenètica, la sisena edició del Festival Jardins de Pedralbes arribarà a la seva fi. El cicle de concerts va arrencar el 6 de juny, amb una actuació de luxe de Josep Carreras i Ainhoa Arteta, i ha vist com durant aquestes cinc setmanes algunes de les millors veus del món desfilaven pel districte.

ÚLTIMS QUATRE RECITALS
La recta final del Jardins de Pedralbes presenta un calendari frenètic, amb quatre concerts, un per a cada dia. Aquesta nit serà el torn del texà Leon Bridges, que presentarà el seu darrer treball d’estudi, Good thing, un àlbum en el qual mostra que és una de les grans estrelles del soul.

Demà serà el torn del brasiler Seu Jorge, que posarà sobre l’escenari els temes del seu The life aquatic, un homenatge al desaparegut David Bowie. Divendres es podrà gaudir de la veu única de la georgiana de nacionalitat britància Katie Melua, que oferirà un recital íntim, acústic i minimalista, mentre que dissabte la clausura anirà a càrrec del SoundEat de Nit, un festival itinerant amb djs. Aquesta jornada també reivindicarà l’ús col·lectiu i cívic de l’espai públic. Les entrades per a aquesta darrera actuació tenen un preu més assequible.

ACTUACIONS DE PRESTIGI
En els darrers dies, figures de talla internacional com el portuguès Salvador Sobral (vencedor del Festival d’Eurovisió 2017), el veterà guitarrista i cantant nord-americà George Benson, els quatre integrants que encara són vius dels Jackson Five (Jermaine, Jackie, Tito i Marlon), els australians Angus & Julia Stone o el quintet indie de Seattle Fleet Foxes han desfilat per l’escenari.

El Jardins de Pedralbes, però, no ha descuidat la música en castellà, i a banda de recitals com els de Miguel Poveda, Pastora Soler o Miguel Ríos, entre altres, durant el mes passat, en els darrers dies ha brindat la possibilitat de gaudir de les actuacions de Niña Pastori, Christina Rosenvinge o La Casa Azul.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram