Tom Jones, durant el concert. Foto: Jardins de Pedralbes

El Festival Jardins de Pedralbes va viure aquest diumenge un dels millors concerts de l’edició d’enguany. Va ser el del veterà i incobustible Tom Jones, el ‘Tigre’, que va tornar a demostrar que per ell els anys sembla que no passin.

El cantant gal·lès, un cop a dalt de l’escenari, va deixar clar que és un artista en evolució constant i que s’ha sabut reinventar. El blues, el gospel i el country van ser els estils als quals va recórrer Jones durant el concert. Va arrencar amb cançons de l’àlbum publicat el 2010, ‘Praise & blame’ i de seguida el públic va poder veure que gaudiria d’un concert enèrgic.

Al llarg de l’hora i mitja que va durar la seva actuació, Jones, que ja té 78 anys, va aconseguir que el seu recital no estigués impregnat per la nostàlgia, cosa que en ocasions els passa als artistes més veterans. Els ritmes contundents van fer que el públic gaudís de valent d’una jornada on també hi va haver tributs a Elvis Presley, Prince, Louis Armstrong o Leonard Cohen, entre d’altres.

ALTRES NOMS
Tom Jones, però, no ha estat l’únic protagonista del Jardins de Pedralbes durant aquests últims dies. Un altre dels grans noms és el de la cantant britànica Jessie J, que després d’uns anys de declivi aquest 2018 ha renascut amb el disc ‘R.O.S.E.’. L’artista britànica va fer gala d’una veu impressionant que li va servir per connectar amb un públic que li va reconèixer el seu talent. Un públic que també va poder gaudir d’algunes de les cançons que van fer que Jessie J saltés a la fama, com ara ‘Nobody’s perfect’ o ‘Domino’.

Un altre dels grans noms de l’edició d’enguany ha estat el d’Elvis Costello, que dimecres passat va oferir un dels millors concerts d’aquesta edició del festival. El músic londinenc va oferir un repertori amplíssim i variat que va transitar entre el rock and roll més clàssic, l’electrònica, el pop, el reggae i el soul.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram