Les instal·lacions del club seran l’epicentre de l’hoquei herba. Foto: RCP

Els dos sèniors de l’RC Polo es jugaran, aquest cap de setmana, la possibilitat d’aixecar els respectius títols de lliga. I ho faran a casa, ja que l’Eduardo Dualde es convertirà en l’epicentre de l’hoquei herba de l’Estat espanyol i acollirà, entre aquest dissabte i aquest diumenge, les dues Final Four de les Divisions d’Honor.

Aquests dos dies intensos a Pedralbes es posaran en marxa dissabte a les 11 del matí, amb l’enfrontament entre el Club de Campo, el campió de la fase regular, i el Junior, que va acabar en la quarta posició. El Polo de Fabrizio Demarchi entrarà en acció dues hores més tard, quan jugarà contra la Real Sociedad, la gran sorpresa d’aquest play-off, que va eliminar el Complutense.

Després de dinar, al punt de les tres, serà el torn de la Divisió d’Honor masculina. El Polo de Carlos García Cuenca jugarà en el primer torn de la tarda contra l’Atlètic Terrassa, el vigent campió i dominador històric del campionat domèstic. Després de l’enfrontament entre cortsencs i terrassencs, la segona semifinal enfrontarà, com en el cas de les noies, Junior i Club de Campo.

Els quatre equips que guanyin aquests enfrontaments, es jugaran el títol durant la tarda de diumenge. El partit per decidir les campiones de la Lliga Iberdrola es disputarà a la una del migdia, mentre que el de la lliga masculina serà a dos quarts de quatre.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram