El sènior masculí comença la post temporada aquest dissabte. Foto: Jose Mari Llorens / RCP

Amb les fases regulars de les Divisions d’Honor d’hoquei herba enllestides, els dos sèniors de l’RC Polo estan preparats per a l’hora de la veritat: els play-offs. En aquests partits pel títol, a més, la bona feina que els dos equips han fet durant la primera part del curs fan que els dos equips juguin la ronda de quarts de final a l’Eduardo Dualde.

El primer que començarà la seva aventura pel títol, després de dues temporades sense alçar-lo, serà el masculí de Carlos García Cuenca, que aquest mateix cap de setmana jugarà els dos partits contra l’equip que va tancar el primer tram de la temporada en la vuitena posició, la Real Sociedad de Tenis. Els partits es jugaran dissabte i diumenge a l’Eduardo Dualde i si l’equip aconsegueix superar el conjunt de Santander, es classificarà, un cop més, per a la Final Four, que es jugarà a l’Eduardo Dualde durant el primer cap de setmana del mes que ve. Els darrers precedents són dues victòries del Polo (0-2 en la primera volta i 4-2 a casa).

El curs passat, el conjunt de Pedralbes va perdre a la semifinal contra l’equip que seria el futur campió, l’Atlètic Terrassa (2-1) i gràcies a la seva primera posició en la lliga regular, l’equip s’ha assegurat també repetir presència en les rondes finals de l’EHL.

En canvi, el sènior femení de Fabrizio Demarchi haurà d’esperar-se una setmana més per començar la seva lluita pel títol. El repte per a l’equip és millorar el seu rendiment en la post temporada, després de caure a les primeres de canvi el curs passat.

Aquest cop, però, les de Pedralbes jugaran la primera eliminatòria a l’Eduardo Dualde, també a doble partit, contra les setenes, el Club Egara. Els partits pel títol també seran a l’RC Polo.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram