Els Bocs de Can Rosés

Els Bocs de Can Rosés, durant la seva actuació. Foto: Joan Girós

Els Diables de les Corts van celebrar el passat dissabte 1 d’abril la setena edició del Retoca’Mmmm, la trobada de percussió que omple el nucli antic i les rodalies de les Corts de ritme i sons de timbals. La trobada va acollir dotze colles de diverses poblacions de la ciutat i l’àrea metropolitana de Barcelona, a més dels amfitrions.

El programa de la jornada va comptar amb diverses activitats. A les 17 h va començar la festa amb l’inici de les cercaviles a la plaça de Can Rosés i als jardins de Magalí.

A les 18 h, les cercaviles es van trobar a la plaça Comas, on van fer una petita mostra del seu ritme. Un cop acabada la petita exhibició, les cercaviles van continuar els seus camins fins a arribar a la plaça Concòrdia.

Un cop allà, la festa ja no es va moure més de lloc i totes les colles que participaven en el Retoca’Mmmm van fer el seu lluïment particular. Però l’espectacle final de percussió, com no podia ser d’una altra manera, el van fer els Diables de les Corts. La traca final van ser els DJ que van ambientar la festa.

Amb tot, la setena edició de la trobada va ser un nou èxit. Les places de les Corts es van omplir i el bon ambient va regnar durant tota la jornada. Tothom va poder descobrir altres colles i veure els seus espectacles de percussió.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram