El mirador es farà al costat del dipòsit d’aigua de Finestrelles. Foto: Districte

Les Corts tindrà aviat un nou mirador amb unes vistes espectaculars de tota la ciutat. Estarà situat al costat del gran dipòsit d’aigua de Finestrelles, al parc de Collserola i molt a prop del barri de la Mercè de Pedralbes.

L’Ajuntament té previst condicionar aquest espai, ja que de fet molta gent ja el fa servir de mirador. Les vistes des d’aquest punt del districte són espectaculars, ja que es pot veure qualsevol punt de Barcelona. Tal com ha publicat La Vanguardia, la construcció del mirador comportarà que es delimiti la zona amb una barana i es posin bancs per tal que la gent pugui seure. També s’arreglarà el camí d’accés i se senyalitzarà l’arribada al mirador.

Aquesta actuació s’afegirà al procés de reurbanització que hi ha previst al barri de la Mercè, conegut per les seves casetes blanques. Les obres ja han començat i durant els pròxims anys s’aniran fent en diferents fases per tal que els vianants tinguin més protagonisme i per renovar el clavegueram i soterrar els pals de la llum.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram