Dia Infancia Les Corts

L’estrena de l’escultura es va fer el 20 de novembre. Foto: Ajuntament

El Centre Cívic Can Deu va acollir el passat 20 de novembre l’acte d’inauguració de l’escultura Abraçada, situada al seu jardí, en el marc de la commemoració del Dia Mundial dels Drets de la Infància.

L’escultura, de bronze, simbolitza els drets dels infants i vol mostrar el compromís de la ciutat amb els drets dels més petits. Representa una nena que ha perdut un peu a causa de la guerra i sosté entre els seus braços a una nina que significa la seva salvació. És obra de l’autora Carme Solé i Vendrell.

El regidor de les Corts, i també d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, va afirmar durant l’acte que l’escultura representa “un reconeixement de la ciutat cap als seus infants, així com un record per tots aquells infants que pateixen o han patit algun tipus de violència”.

A l’acte també hi van ser el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament, Jaume Collboni; la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Núria Valls; l’autora de l’escultura, Carme Solé; el ministre de cultura i esport, Miquel Iceta; i l’alumnat de l’Institut-Escola Tres Fonts de les Corts, que van llegir un manifest.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram