carrer del Cardenal Reig

L’últim robatori ha tingut lloc al carrer del Cardenal Reig. Foto: Arxiu

Els veïns i veïnes i comerciants del barri de Sant Ramon continuen denunciant l’onada de robatoris amb força que estan patint des de fa uns mesos. I és que el darrer robatori a una llar d’infants del carrer del Cardenal Reig la matinada de dimarts 8 al dimecres 9 de novembre, i que la va deixar destrossada, ha estat el darrer episodi d’una sèrie de robatoris que preocupen el veïnat.

Els veïns denuncien que estan vivint amb aquesta situació des del maig. L’Associació de Veïns de Sant Ramon s’ha reunit en diverses ocasions amb els cossos de seguretat de la ciutat per posar-hi remei, però l’augment de les forces policials no ha mitigat el problema: “Només en els 15 dies de novembre ja hem contat cinc robatoris”, explica el president de l’Associació de Veïns de Sant Ramon, Andrés Quilez.

Afegeix que durant tot l’any han comptabilitzat 25 robatoris amb força. “La situació no ha millorat”, diu Quilez, perquè els robatoris es produeixen a la nit i “els reforços policials sembla que són durant el dia”. És per això que demanen que es reforci la vigilància nocturna i que, a més, es faci “patrullatge a peu” perquè amb cotxe “els lladres els veuen i s’esperen a cometre el delicte quan marxen”.

Amb tot, l’associació veïnal ha convocat una assemblea el pròxim dia 23 per decidir amb els veïns algunes propostes que traslladaran als cossos policials.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram