L’hoquei de primer nivell torna demà a l’Eduardo Dualde. Foto: RCP

Encara falta perquè arrenquin les Divisions d’Honor d’hoquei herba, però l’activitat a les instal·lacions del Reial Club de Polo tornarà a ser d’allò més intensa aquest cap de setmana. I és que entre demà i diumenge es disputarà la sisena edició del Top Hockey Barcelona, una competició que, a banda dels dos sèniors dels amfitrions, reunirà a les Corts equips com el Club de Polo, l’Atlètic Terrassa, l’Almere o l’HDM dels Països Baixos o la selecció nacional masculina de Xile.

La competició masculina arrencarà demà mateix, a tres quarts de set de la tarda, amb el partit entre l’Atlètic i el combinat nacional xilè. L’enfrontament entre l’HDM de l’Haia i el Club de Campo i el debut del sènior masculí del Polo contra l’Almere seran els altres enfrontaments de demà.

En canvi, per gaudir dels partits femenins caldrà esperar fins al divendres a dos quarts de cinc de la tarda, quan les noies de Fabrizio Demarchi encetaran la competició contra l’HDM. El partit entre l’Oranje Rood i el Club de Campo posarà el punt final a aquesta primera tongada d’enfrontaments d’equips femenins.

El dissabte a les vuit del vespre se celebrarà el tradicional sopar casual amb tots els jugadors dels dos tornejos i diumenge, a dos quarts de tres de la tarda, es clourà la competició amb les entregues de premis.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram