Cartell Festa Major Corts

El cartell és de la il·lustradora Judit Crehuet. Foto: Ajuntament

Les Corts és a prop de celebrar la seva esperada Festa Major sense restriccions per la pandèmia, que serà entre el 30 de setembre i el 12 d’octubre. No podria haver-hi festes sense el seu cartell oficial, i és per això que és una bona notícia saber que ja hi ha cartell per a les d’enguany. Es tracta d’una obra d’una il·lustradora de 23 anys, Judit Crehuet. “Em fa molta il·lusió veure feina meva pels carrers després de tants anys estudiant”, afirma Crehuet, contenta d’haver estat elegida.

El cartell destaca, entre altres, per estar ple de referències a la cultura popular: diables, timbalers, bèsties, gegants, capgrossos i castellers, entre altres, i també d’edificis emblemàtics del barri com la parròquia del Remei, la Seu del Districte i la façana de les Cristalleries Planell. “El vaig pensar com si fos una espècie de tòtem simètric amb figures que representin el barri. I volia representar les entitats i la gent de les Corts, diu.

El cartell de les Corts no és el primer que fa aquesta jove il·lustradora. Durant aquest any, també va guanyar els concursos de les festes dels barris de la Marina i del Poble-sec. “Fa un any que vaig acabar els estudis i m’agradaria dedicar-me a l’àmbit del cartellisme o editorial, i ara que tinc temps per presentar-me a concursos com aquests, aprofito”, conclou.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram