Espai parc

L’espai on hi haurà el futur parc. Foto: Twitter (@somcampdelacreu)

El conflicte entorn del futur parc de la Colònia Castells continua. La plataforma veïnal Salvem el Camp de la Creu-Colònia Castells va criticar a finals d’agost el resultat d’una reunió que va tenir amb l’Ajuntament per intentar reconduir el disseny del nou parc, rebutjat des de fa mesos per aquesta plataforma per, entre altres, diuen, no ajustar-se a les necessitats dels veïns ni respectar el patrimoni històric de la zona.

La plataforma veïnal que lidera les queixes critica la reunió que es va fer a finals d’agost

Integrants de la plataforma van denunciar que des de l’Ajuntament els hi havien fet “una proposta ridícula” que no arribava al mínim de les seves demandes. Paral·lelament, van afegir, el consistori havia arribat a admetre que el projecte “no està ben plantejat i té moltes errades, però està aprovat i s’ha d’executar per raons polítiques”. Això no és tot. Segons van assenyalar, a més, el regidor Joan Riera havia marxat de la reunió “sense interès” d’escoltar-los.

Davant de tot això, però, des de la plataforma van assegurar que la lluita encara estava lluny d’acabar. “No ens rendirem, continuarem reivindicant un parc que respongui a la voluntat de la gent”, van insistir.

 

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram