Acte del Cortsenc i Cortsenca d’Honor del 2021. Foto: Arxiu

Torna el Cortsenc i Cortsenca d’Honor que, com cada any, vol reconèixer les persones que enforteixen el teixit social del districte amb la seva feina individual o a través de les entitats. És a dir, veïns que tenen una repercussió en el dia a dia dels seus barris, fent-los llocs millors per viure en l’àmbit social, comercial, cultural o de cooperació.

Les entitats cortsenques seran les encarregades de presentar, fins al pròxim 30 de juny, les candidatures que optaran als guardons. Després, entre el 30 de juny i el 6 de juliol, el Districte i els grups polítics amb representació al Consell de Districte triaran els que seran els tres candidats a Cortsenc i les que seran les tres candidates a Cortsenca.

Pel que fa a l’elecció dels guanyadors, es farà una votació popular telemàtica entre el 7 de juliol i el 16 de setembre amb la col·laboració de Línia Les Corts. Per últim, la proclamació del Cortsenc i Cortsenca d’Honor se celebrarà en un acte de la Festa Major de les Corts, que tindrà lloc al mes d’octubre.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram