Edifici Ca La Panarra

El futur edifici que acollirà Ca la Panarra, en obres. Foto cedida

“Fa 20 anys que es demanen més espais joves al districte”. Amb aquesta contundència parla una integrant de la Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts, Anna Iñigo, sobre la raó per la qual fa 10 anys que la plataforma treballa amb el Districte en el projecte Ca la Panarra, que estarà situat al número 29 – 31 del carrer Dolors Masferrer. Es tracta, explica, d’un futur espai jove gestionat per joves que es presentarà el pròxim 12 de febrer a la plaça Comas i es farà del tot realitat el pròxim setembre, quan s’acabin les obres.

La idea, assenyala Iñigo, és que Ca la Panarra sigui un equipament on les entitats culturals, educatives i polítiques que conformen la Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts – Pi de les Corts, Diables de les Corts o Esplai Natzaret – puguin desenvolupar les seves activitats, fer assajos o celebrar trobades. “Falten llocs per a totes i, a més, els lloguers dels locals són cars”, diu.

D’altra banda, subratlla que també serà un punt de trobada per a tots els joves que hi vulguin anar de manera individual. “N’hi ha molts que no participen en el teixit associatiu perquè no hi ha un espai com aquest”, insisteix Iñigo sobre un projecte que pot millorar la vida de les Corts. Tal com recalca, enfortir el seu teixit associatiu a través de Ca la Panarra, no és només una manera de “mantenir viu el districte”, també de mostrar el seu potencial juvenil “Pot fer visibles les activitats dels joves”, conclou.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram