Aficionats entrant al Camp Nou

L’entrada del Camp Nou, abans del partit. Foto: Twitter (@albert_roge)

El Camp Nou va tenir una cita important el passat 24 d’octubre: el primer clàssic amb públic des de l’esclat de la pandèmia. Un esdeveniment que, tal com asseguren des de l’Associació de Veïns del Camp Nou, va comportar, com altres partits, molèsties al veïnat.

“Travessera de les Corts va estar col·lapsada. Al carrer de Felipe de Paz va haver-hi problemes de sorolls i multituds que impedien que ningú passés. I al d’Arizala el mateix”, assegura la presidenta de l’entitat veïnal, Anna Ramon, qui alhora recorda que es va produir una baralla entre aficionats del Barça i del Real Madrid al carrer de Benavent. “Això no és normal”, afegeix Ramon.

Carrers pacificats

A més de conviure, segons diu la presidenta de l’entitat veïnal, amb motocicletes aparcades a les voreres dels voltants del Camp Nou, durant els partits el veïnat també es troba amb dificultats per circular en passar per vies pacificades, com l’avinguda de Joan XXIII, que ara només té un carril per a cada direcció. “Si hem d’entrar i sortir de casa, no podem fer-ho?”, es pregunta Ramon, qui paral·lelament afirma que una solució als problemes de mobilitat seria que els dies de partit només accedissin al barri amb vehicle privat els veïns.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram