Veins Corts

Un moment de la roda de premsa veïnal. Foto: Twitter (@ERC_ClotVerneda)

Els veïns de les Corts afectats per la possible obertura d’una cuina fantasma al carrer de Felipe de Paz –barri de la Maternitat i Sant Ramon– van demanar el passat 20 de setembre a l’Ajuntament, juntament amb els del districte de Sant Martí, que se’ls donés garanties que les cuines fantasma que havien d’obrir a les Corts, i també a Sant Martí, no ho faran.

Aquesta petició va arribar després que, amb motiu de diverses queixes i mobilitzacions veïnals, el passat mes de març l’Ajuntament suspengués les llicències per obrir aquesta mena de negoci durant un any a la ciutat, raó per la qual ara els veïns exigeixen saber què passarà un cop caigui la seva suspensió.

Lydia Leiva, representant de la plataforma de les Corts contra aquestes cuines, va dir durant la roda de premsa celebrada que temia que l’espai projectat al districte acabés obrint i va demanar informació sobre les reunions que s’han fet entre Cooklane, l’empresa promotora, i el consistori. També va recordar que els veïns necessiten “un barri per descansar i dormir” i que ja en tenen prou amb el Barça.

El suport d’ERC

D’altra banda, la regidora del grup municipal d’ERC, Elisenda Alamany, va recalcar al govern municipal la importància de “protegir” l’estil de vida dels barcelonins. “Demanem una resposta urgent i eficaç”, va insistir Alamany.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram