Cartell FM Corts 2021

El programa d’aquest 2021 inclou la Mostra de Comerç del Mirall de Pedralbes. Foto: Ajuntament

Dos clàssics de la Festa Major de les Corts són les activitats esportives i les fires comercials, que mai fallen i sempre tenen èxit entre el públic.

Pel que fa al comerç, el programa d’aquest 2021 inclou la Mostra de Comerç del Mirall de Pedralbes del 7 d’octubre al carrer Manila, entre Capità Arenas i el passeig Manuel Girona. També la Mostra de comerç El Cor de les Corts, que es farà el dia 9 d’octubre al carrer Numància, entre l’avinguda Diagonal i Deu i Mata. Una altra mostra de comerç és la de Les Corts Comerç 08028, al carrer Cardenal Reig, entre Pisuerga i Poblet, el mateix dia 9. Com a novetat, el Districte organitza la Fira saludable, una mostra de propostes d’entitats i serveis del districte, orientades a fomentar hàbits de vida saludable. Serà el dissabte 9 al matí a plaça Comas.

Pel que fa als esports, al programa destaquen actes com la Jornada de petanca als Jardins de Magalí, el torneig d’iniciació als escacs que organitzen Notorious Jazz Cafè, la Federació d’Escacs i l’Associació de Veïns i Veïnes Les Corts Sud o els partits de futbol sala de l’Associació Esportiva les Corts. Al programa tampoc podia faltar el bàsquet, amb el torneig 3×3 Manolo Flores que organitzen Els Dracs als Jardins de Magalí.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram