Mostra de Comerç de l’any 2019. Foto: Facebook (@eixsantslescorts)

El comerç de l’Eix Sants-Les Corts celebrarà una mostra de comerç al carrer el pròxim 3 de juliol. Les mesures del Procicat permetran que en aquest cas, l’espai situat a l’avinguda de Madrid, pugui estar obert a qualsevol persona que s’hi vulgui apropar. La novetat d’enguany serà un Escape Room, en el qual els assistents que hi vulguin participar hauran d’esbrinar un misteri amagat als comerços de l’Eix. “És la primera vegada que es fa una cosa així a la ciutat. Volíem començar amb alguna cosa innovadora i engrescadora”, assegura Reyes de las Cortes, la presidenta de l’Eix Sants-Les Corts.

El funcionament d’aquesta activitat serà simple. Els participants es dividiran en grups que tindran unes tauletes, i uns monitors que hi haurà a l’espai els guiaran en la resolució del misteri. En total, hi haurà 10 premis que consistiran en vals de compra per gastar a l’Eix. “D’aquesta forma, l’activitat acabarà revertint en els nostres associats”, apunta de las Cortes.

MILLORA PROGRESSIVA
La situació del comerç a l’Eix Sants-Les Corts és d’una millora progressiva, però lenta. “Notem que ja hi ha moltíssima més gent passejant pels carrers, però la remuntada va molt tranquil·la. Això ens fa estar més positius”, destaca la presidenta de l’Eix. La restauració també ha millorat la seva situació amb el relaxament progressiu de les mesures restrictives. De las Cortes assegura que les terrasses estan plenes i la sensació és molt més prometedora. “És on més s’ha notat la millora”, apunta.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram