Les cortsenques, eufòriques després del darrer partit. Foto: JLC

El Joventut torna a prendre embranzida. Dues victòries consecutives contra l’Iraurgi a casa (67-62) i contra el Ponce a Valladolid dissabte passat (53-55) han servit perquè les cortsenques deixin enrere un mes complicat. A més, la victòria contra les val·lisoletanes ha servit perquè, quan encara falten sis jornades perquè s’acabi la fase regular de la lliga, l’equip hagi aconseguit certificar la permanència a la Lliga Femenina 2.

“Que hàgim certificat la permanència de manera matemàtica a aquestes altures és un èxit enorme i cal felicitar tothom al club”, explica el tècnic, Sergio Manzano, a Línia les Corts. “Vam tenir un mal mes de resultats, no de joc, i aquestes dues darreres victòries han ajudat a fer que l’equip recuperi la confiança després de fallar en moments en els quals no es pot fallar”, afegeix el tècnic.

El darrer partit a casa va ser el dia del debut del darrer fitxatge groc, Vero Sánchez. “Buscàvem reforçar la plantilla i va sorgir l’oportunitat d’incorporar-la. Encaixa perfectament en el perfil que ens calia, una jugadora amb experiència a la categoria, que sap mantenir la calma en els moments clau i que ajudarà què les jugadores joves també creixin”, assegura el tècnic cortsenc.

Amb bones sensacions després d’assolir l’objectiu de la temporada, l’equip rebrà l’Snatt’s Sant Adrià, el segon. “Per a nosaltres serà un partit més contra un rival duríssim, que està construït pensant en l’ascens”, analitza Manzano, que vaticina que “les dues darreres posicions del play-off no es decidiran fins a la darrera jornada de la fase regular”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram