La temporada de l’equip és magnífica. Foto: Twitter (@MamutsLesCorts)

El sènior femení de l’AE les Corts UBAE s’ha plantat a la darrera jornada de la segona fase de Segona Divisió de futbol sala sabent que, si guanya a Castelldefels, l’equip de Borja Carasusán s’assegurarà la quarta plaça (i fins i tot podria ser tercer, en funció del resultat del CD la Concòrdia).

I és que l’equip suma 43 punts, els mateixos que les de la Llagosta i un més que el CFS Eixample, al qual li té guanyat el goal average particular. Amb les llagostenques, en canvi, aquesta diferència de gols està igualada (3-3 i 1-1). Les de Carasusán tancaran la segona fase a les sis de la tarda, mateix horari en el qual el CFSE rebrà el Sala 10 Zaragoza. El partit del CD la Concòrdia contra el Joventut d’Elx haurà començat 30 minuts abans.

DUES JORNADES I TOT OBERT
L’emoció també serà enorme en la recta final de la segona fase de Tercera masculina. I és que després de les derrotes d’UBAE i Canet, els de Valtinho podrien prendre la primera posició als actuals líders en el partit que es jugarà dissabte a les sis de la tarda en aquesta localitat del Maresme.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram