Rosa Alarcón

Alarcón va participar fa uns dies a les festes d’Horta. Foto: Lluís Sibils/ACN

La regidora Rosa Alarcón ha tornat al Districte després de passar tres mesos de baixa per una malaltia minoritària de la qual només hi ha 14 casos a tot Catalunya: la síndrome de Meige. Afecta la part muscular dels ulls i, per tant, tal com va dir Alarcón el passat mes de juny, “és una malaltia que em tanca els ulls”. Tot i que això l’obliga a canviar alguns hàbits de vida, com no poder conduir ni llegir, tal com va assegurar a una entrevista a Bàsics, té “força i ganes” per continuar en política. “Tinc els ulls tancats, però el cervell ben despert”, va afirmar.

El més important ara, però, és que Alarcón torna a estar al peu del canó, i així ho va demostrar participant en la Festa Major d’Horta el passat cap de setmana.

La tornada de la regidora a la vida política ha portat al primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, a elogiar en públic tot l’esforç que ha fet en els darrers mesos. “Gràcies, Rosa pel teu exemple. Per seguir al peu del canó, i amb més ganes que mai, treballant pel benestar de tots els barcelonins i barcelonines. Abans que polítics, som persones. Em tens al teu costat!”, va agrair Collboni a través de Twitter. Per part seva, Alarcón va respondre les seves paraules emfatitzant el suport que  Collboni li ha donat en els darrers temps. “Una de les persones que més m’ha donat suport en el procés de dol de la malaltia ha estat en Jaume”, va recalcar.