El Lloret va penalitzar les errades defensives del Martinenc. Foto: FCM

Mals resultats a la primera jornada de l’any de Primera Catalana. La UA Horta va empatar contra l’Escala (1-1), mentre que el Martinenc va perdre el primer partit de la temporada a casa contra el Lloret (2-4). Els set primers classificats de la taula només estan separats per tres punts.

Els d’Agustín Vacas van cedir la primera derrota de la temporada al Guinardó en un partit que van començar dominant, però al minut 33 els selvatans es van avançar gràcies a un gol de Bader des del punt de penal. Caballero al 43 i Aparicio al 63 van situar un 0-3 gairebé impossible de remuntar, però els vermells no havien dit la seva darrera paraula. Arranz va retallar distàncies i Aleix va situar el 2-3 a cinc minuts per al final, però els lloretencs van sentenciar el partit a la contra. Demà a les 4 de la tarda, l’equip visitarà l’Alfons Gonfaus d’Avià.

Per la seva banda, la Unió Atlètica d’Horta va sumar un punt en la visita de l’Escala al Feliu i Codina. Els visitants van aprofitar una errada en una sortida d’Adrián Buetas per avançar-se al marcador al minut 25. L’empat de l’Horta no va arribar fins al minut 70 de partit, en una jugada embolicada que va resoldre Diego Novo. Uns minuts després, Buetas va salvar l’1-2 en un mà a mà contra Jam Baldeh.

Demà passat l’equip buscarà la primera victòria de l’any contra l’Escola de Futbol Mataró.