El Martinenc va acabar el partit a Tona amb nou jugadors. Foto: FCM

Jornada de contrastos per als equips de futbol del districte. Per una banda, la UA Horta es va consolidar en el lideratge del grup 1 de Primera catalana després de derrotar a domicili el Santa Coloma de Farners per zero gols a dos, en un partit marcat per les errades dels locals.

En el minut 71 del partit Güell va desviar lleugerament una rematada de l’hortenc Albert Merino i es va fer un gol en pròpia porteria que marcaria definitivament els destí del matx, ja que tan sols tres minuts més tard Canelada va fer el segon i definitiu gol després de culminar un contraatac dels blancs.

Amb aquest resultat, els homes de Xavi Molist es consoliden en la primera posició del grup amb vuit punts, fruit de dos empats i dues victòries. A més, resulta que els dos partits guanyats han estat fora de casa, mentre que el Feliu Codina no ha viscut encara una victòria de l’Horta. Aquest diumenge al migdia tindran l’oportunitat de trencar la ratxa contra l’Abadessenc a casa.

Per la seva banda, el Martinenc va ser superat a Tona per tres gols a un. Els homes d’Agustín Vacas van escurçar distàncies al 75 (2-1), mitjançant Hidalgo, però Pla va sentenciar al 89 amb el tercer gol. Ara per ara, el Martinenc cau a la dotzena plaça, amb només una victòria, dos empats i una derrota.