Els onze homes que Molist va alinear contra el Masnou. Foto: UAH

Millor inici impossible. La UA Horta va donar el tret de sortida a la temporada abans-d’ahir amb una victòria contundent al Feliu i Codina contra el Masnou (5-2).

Molts aficionats encara no havien arribat al seu seient en un matí calorós al barri quan Cristian del Moral, de falta, i Sergi Arranz ja havien marcat abans del minut vuit de partit. Els maresmencs van retallar distàncies al minut 13 i després d’aquest inici trepidant el matx va entrar en una fase en la qual les defenses van evitar que el resultat fos encara més cridaner.

Una hora després del seu primer gol, Arranz va ser el més llest de la classe i va tornar a marcar després d’un córner. El 9 blanc va arrodonir el seu gran matí amb el hat-trick tres minuts després, aprofitant una passada de la mort d’Enrique Amador. Els de Walter Pandiani van tornar a retallar distàncies amb un gol de Borja Ogayar, però Ignasi Armengou va tranquil·litzar tothom amb el cinquè gol al minut 87.

L’equip afrontarà la segona cita del campionat diumenge a les 12 del migdia, quan visitarà el municipal Can Sant Joan del San Juan Atlético de Montcada.

UN PUNT PER AL MARTINENC
L’estrena del Martinenc, en canvi, no es va saldar amb victòria. Els de Miguel López van sumar un punt abans-d’ahir contra el Sant Cugat (1-1). Els vallesans van avançar-se al Guinardó al minut 40, però Joan Raventós va restablir l’empat abans del descans. Els vermells van continuar buscant la victòria, però la fortuna no els va acompanyar.

El Martinenc buscarà la primera victòria del curs diumenge a tres quarts de 12 del migdia en la seva visita a la UE Tona.