L’equip va aconseguir la cinquena victòria del curs. Foto: LHB

El Lima Horta es reivindica al Virolai. L’equip d’Isaac Fernández va guanyar dissabte passat contra l’Snatt’s Sant Adrià (56-50), però continua en posició de descens quan només queden cinc jornades perquè acabi la fase regular de la Lliga femenina 2. Les hortenques, però, estan empatades a punts amb l’Olímpico 64 madrileny, però presenten un pitjor bàsquet average.

Tot i que l’inici del partit va ser força fred per part dels dos equips, el Lima va saber superar aquesta adversitat i, gràcies en part a una gran defensa, van assecar l’atac de les visitants i van aconseguir un avantatge de 14 punts (19-5). Les d’Isaac Fernández van distanciar-se encara més en el segon període, de manera que el marcador al descans, 34-15, feia gairebé impossible la remuntada. Ana Alonso, molt precisa en els llançaments, va liderar l’equip.

Les visitants van aprofitar el descans per reordenar-se i van mantenir la fe en la remuntada i de mica en mica van anar reduint el marge. El Lima feia el que podia per suportar l’ofensiva de les adrianenques, que van tenir l’opció de forçar la pròrroga, però no ho van aconseguir.

Aquest diumenge l’equip viatjarà a s’Arenal per jugar contra el CB Bahía. Les mallorquines són vuitenes amb 31 punts.