Fira Comerç

La Fira del Comerç al Carrer. Foto: Twitter (@PPHortaGuinardo)

La Federació de Comerç Cor d’Horta va organitzar el passat 8 d’octubre una nova edició de la Fira del Comerç al Carrer amb la novetat de fer-ho conjuntament amb la primera edició de la Fira de Playmobil al districte.

Des de les 10 del matí i fins a les vuit del vespre el carrer Tajo, entre Baixada de la plana i Passatge Vila i Rosell, es va omplir de veïns del barri i d’altres punts del districte i la ciutat que van poder gaudir de l’esdeveniment que aplega establiments i professionals associats al Cor d’Horta que surten al carrer per oferir, exposar i vendre els seus productes i serveis.

A més, els assistents van poder gaudir de diverses promocions, activitats infantils, gastronomia i, per primera vegada, la primera Fira Playmobil a Horta, que va comptar amb diversos tallers, ludoteca i exposicions. Concretament, a la zona Playmobil els més petits van poder fer el taller de xapes, el taller de màscares i el taller de ‘Munta el teu clic Playmobil’. A més, pels més curiosos, hi va haver carpes d’exposició de diorames de les figures i carpes de venda de peces exclusives de col·leccionisme.

Per la seva banda, la Fira com a tal, a part d’omplir el carrer de comerços, professionals i artesans, va comptar amb diverses actuacions artístiques i musicals, tant per a nens com per a adults durant tota la jornada. També hi va haver tallers com el d’Art d’Horta floristes, que van ensenyar a tallar, decorar i gravar espelmes en diversos torns. I també es va fer, de sis a vuit de la tarda, un taller de maquillatge infantil a càrrec de Princesa de Trapo, tancant així una jornada plena d’activitats.