El Mercat d’Horta va organitzar un vermut popular. Foto: Mercat d’Horta

La Festa Major d’Horta, que es va celebrar entre els dies 7 i 16 de setembre, també es va viure amb intensitat entre el comerç hortenc.

D’una banda, el Cor d’Horta va celebrar el passat dia 14 l’activitat Horta Shop Gallery, que va servir per transformar els aparadors de 20 establiments comercials d’aquest eix comercial en petites galeries d’art en les quals es van exposar obres de diferents estils i artistes.

La iniciativa, expliquen des de Cor d’Horta, va tenir com a objectiu “dinamitzar i generar un moviment cultural al voltant de la zona comercial i acostar el comerç a altres contextos i públics”. A banda, tota la gent que va visitar els aparadors també va poder gaudir de sortejos, tasts de cava, música, descomptes i més sorpreses.

VERMUT AL MERCAT
On també es va celebrar la Festa Major va ser al Mercat d’Horta. El passat dia 15 els clients de l’equipament van poder gaudir d’un vermut popular. Els passadissos es van omplir de gent i des del mercat han destacat que el vermut va ser “un èxit total”. Mentre els més grans bevien vermut i tastaven les diferents tapes que els paradistes van oferir, els més petits van poder gaudir dels diferents jocs de fusta gegants i el taller de bombolles.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram