El districte de Gràcia va aprovar a finals de març el projecte de reforma del carrer Pi i Margall, que uneix Horta-Guinardó amb Gràcia. La transformació d’aquest carrer, que comptarà amb una inversió de 7,2 milions d’euros, començarà a mitjans de l’any que ve i preveu fer d’aquesta avinguda un gran corredor verd entre aquests dos districtes.

Tal com han explicat des de l’Ajuntament, la reforma mantindrà dos carrils, un per cada sentit de circulació, i dos eixos de serveis per aparcaments i càrrega i descàrrega. També se suprimirà el carril bici de baixada. L’objectiu municipal es que el carrer sigui “una via més verda, amb més arbres i més espai de qualitat per als veïns”. És per això que les voreres s’ampliaran fins a ocupar el 35% de l’amplada del carrer, que és de 30 metres.

Pi i Margall és un dels corredors verds de la ciutat que desemboquen a Collserola, cosa que ha fet que el disseny d’aquesta remodelació contempli que totes les cantonades del costat muntanya siguin places triangulars. Els càlculs del consistori són els d’inaugurar aquesta reforma a mitjans de l’any 2020.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram