El Foment Hortenc és un dels escenaris de la mostra. Foto: FH

El teatre torna a ser el gran protagonista cultural al districte. Des del passat dia 30 de setembre està en marxa la dissetena edició de la Mostra de Teatre, una iniciativa impulsada per diferents companyies que farà que, durant gairebé dos mesos, alguns equipaments del districte es converteixin en els escenaris de diferents representacions teatrals.

Fins ara, el Foment Hortenc, el Casal Mas Guinardó o la seu dels Lluïsos han acollit representacions de propostes com Taxi, Mareig o Jo seré el seu gendre, però el calendari cultural encara s’allargarà durant moltes setmanes més.

El enfermo imaginario, de la companyia Nòmada Teatre, que es representarà al Foment Hortenc el pròxim diumenge 22 a la tarda, No hay huevos, del col·lectiu Dones Teixonera, previst per al dia 4 de novembre al Foment Hortenc o Godot arriba, una producció de Tdc Teatre que es representarà al Casal Mas Guinardó el dia 19 del mes que ve seran algunes de les altres propostes del cicle, que s’allargarà fins al dissabte 26 de novembre.

El preu de les entrades per a totes les representacions és de quatre euros. A més, un euro de cadascuna de les entrades es destinarà a la Fundació Tres Turons, una entitat sense ànim de lucre que porta més de 30 anys tractant i ajudant a pacients de malalties de salut mental.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram