Las Sexpeares tocaran a la Festa Major Jove. Foto: Facebook

La Festa Major Jove torna a ser, un any més, un dels pilars més importants de la Festa Major d’Horta. Enguany presenta un programa repartit en sis dies diferents amb una oferta variada de concerts.

Així doncs, el tret de sortida serà divendres 8 a partir de tres quarts d’onze de la nit al Mirador d’Horta. Hi tindrà lloc la IV Nit del Reducte amb el concert de Tropical Rats, Sergi Murillo i The Dance Crashers. L’endemà, a partir de dos quarts d’onze de la nit al Parc de les Rieres d’Horta arribarà un dels moments més destacats de la Festa Major Jove. Serà amb el concert dels clàssics Dr. Calypso, que estaran acompanyats de Las Sexpeares i Los Retrovisores. Per últim, el primer cap de setmana acabarà diumenge 10 amb el concert, a partir de dos quarts deu al Parc de les Rieres d’Horta, de Tomaydaka, Radical District, Rage to Antonio Machinei Sybarites.

Després de tres dies de descans sense concerts, la Festa Major Jove es tornarà a posar en marxa dijous 14 amb la Nit de Cantautores Feministes, que tindrà lloc a la plaça de les Masies a partir de les 10 del vespre. Actuaran Akelarre i Mabel Flores. L’endemà, divendres 15, arribarà el moment de la Nit de Versions per celebrar el centenari del Foment Hortenc. A partir de les 11 de la nit al Parc de les Rieres d’Horta tocaran Aldarull i Albercocks. Finalment, la Festa Major Jove posarà el seu punt final dissabte 16 amb el Gran Ball de Festa Major. L’escenari també serà el Parc de les Rieres d’Horta, on a partir de les 11 de la nit el públic podrà gaudir del concert d’Angangas.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram