L’equip ha superat amb bona nota dos dels tres primers tests oficials. Foto: FCS

El retorn de l’Horta a Tercera després de 17 temporades ha començat amb bon peu. I és que després que s’hagin disputat les tres primeres jornades de la competició, l’equip de Nacho Castro ha sumat sis punts de nou possibles i està còmodament instal·lat a la sisena posició de la classificació provisional.

Els blancs van aconseguir guanyar en la seva estrena al Feliu i Codina (1-0 contra la UE Figueres) i també van estrenar el seu rècord de victòries a domicili al Joan Baptista Milà contra l’FC Santboià (1-2), tot i que el darrer resultat va ser una derrota per la mínima contra un altre conjunt del Baix Llobregat, l’FC Santfeliuenc (0-1) en un matx que es va decidir al minut 90.

Abans que acabi el mes, però, els de Nacho Castro hauran d’afrontar un calendari esbojarrat, amb quatre jornades en tan sols 14 dies. La primera cita d’aquest tourmalet serà el pròxim dia 10, quan l’equip viatjarà fins a Tarragona per jugar contra La Pobla de Mafumet. En la primera jornada intersetmanal, el pròxim dimecres 13, l’Espanyol B visitarà el Feliu i Codina. La penúltima cita del mes, el dia 17, serà una visita a Ascó, mentre que el darrer partit del setembre serà el dia de la Mercè, amb la visita de l’Esport Club Granollers.

EL MARTINENC PERD A SANTS
Per la seva banda, el Martinenc va perdre en la seva estrena a la Primera Catalana a l’Energia contra la UE Sants (1-0) per un gol de Sumarroca al minut 42 del primer temps. Tot i això, els del Guinardó han denunciat el resultat a la Federació catalana de futbol (FCF) per alineació indeguda de l’equip santsenc.

Mentre es resol, els de Miguel López prepararan els compromisos més pròxims, contra l’Almacelles (el dia 10 a casa) i contra el Balaguer (el 17 a domicili).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram