El Concurs de Cantautors d’Horta-Guinardó arriba enguany a la 18a edició coincidint amb el seu 20è aniversari. Se celebra des del 1997 gràcies a l’organització del Centre Cívic Matas i Ramis.

El concurs com a tal se celebrarà el pròxim mes de juny pèro el passat 24 de març va tenir lloc, al Centre Cívic Matas i Ramis, un concert del cantautor Rafa Pons -a la foto-, que l’any 2005 va ser finalista de la novena edició. També està prevista la celebració d’un concert previ el 26 de maig. En aquest cas, els protagonistes seran Jo Jet i Maria Ribot.

El Concurs de Cantautors d’Horta-Guinardó és el més antic de Catalunya i el segon de l’Estat espanyol. Des de fa tres edicions té un caràcter biennal, sent els anys senars els de concurs. Hi han passat, a l’inici de les seves carreres, noms com els de David i José Muñoz (Estopa), Anna Roig o l’últim guanyador del concurs, Guiem Soldevila.

Les inscripcions estaran obertes entre el 24 i el 31 de maig. Les semifinals es faran el 16 i 17 de juny al centre cívic i la final serà el 18 de juny a la plaça Santes Creus.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram