Una imatge d’un derbi recent. Foto: FCM

Tots els derbis són especials, però el que es jugarà al Municipal del Guinardó el pròxim dia 26 a més serà decisiu.

Serà decisiu per a l’Horta, que sota la direcció de Xavi Molist continua amb el seu frec a frec amb l’Andorra en la lluita per la primera posició, que dóna dret a l’ascens directe a Tercera divisió sense haver de jugar el play-off. Els blancs estan completant una temporada notable però ara encaren una fase duríssima del calendari. I és que després de la visita del Llagostera B i el derbi contra el Martinenc, els hortencs jugaran, de manera consecutiva, contra dos equips de la zona alta, el Mollet i el Sants. Per sort per als de Molist, aquests compromisos de les primeres setmanes d’abril es jugaran al Feliu i Codina.

Però el derbi també serà important, i molt, per al Martinenc, que després dels primers dos terços de la competició ha començat a encadenar bons resultats i espera, amb el suport dels seus, aconseguir el triomf contra els veïns i venjar-se del 2-0 que van encaixar a la primera volta. Els de Miguel López encara no s’han acomiadat del somni de la segona posició, però aquest passa per guanyar el derbi i els partits de les jornades posteriors, contra el Manresa al Bages i contra el Ripollet al Guinardó.

El matx també serà un duel entre pistolers, amb Roland Garrós i Sergi Arranz, que continuen vivint el seu particular idil·li amb el gol.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram