L’equip ha encadenat dues victòries consecutives. Foto: UAH

La Primera catalana és una de les lligues de futbol més competides de l’actualitat i, des de finals de gener, l’Horta torna a comandar-la. Els de Xavi Molist han superat el sotrac de resultats que arrossegaven des de finals de novembre i gràcies a les dues darreres victòries consecutives, 4-1 contra el San Juan Atlético de Montcada i 0-5 a Sant Cugat, encapçalen de nou la taula i pujarien directament a Tercera.

Els blancs, però, no són els únics que aspiren a acabar el curs en la primera plaça. El Sants, el Mollet, l’Andorra i el filial del Llagostera són els quatre equips que volen atrapar l’Horta al capdavant de la classificació i els del Principat podrien fer-ho si guanyen el partit que es va haver de suspendre a finals del mes passat contra el Girona B.

Els hortencs voldran continuar amb les bones sensacions dels darrers partits i aquest mes hauran d’afrontar un calendari que, a priori, no és excessivament exigent. L’equip rebrà la visita de la UE Tona, el penúltim, el dia 12 i clourà el febrer al municipal de Vic el dia 19.

Per la seva banda, el Martinenc continua immers en la seva dinàmica de resultats irregulars que ha portat el conjunt vermell a instal·lar-se a la meitat de la classificació, amb un coixí de punts suficient com per estar còmodament allunyat respecte de la zona baixa, però també els manté a 10 punts de les posicions de privilegi.

Al contrari que els seus veïns, aquest mes els del Guinardó jugaran dos partits complicats contra rivals directes de la zona tranquil·la de la classificació. Els de Miguel López rebran la visita del CE Farners el dia 12, mentre que tancaran el mes a Montgat el dia 19, visitant el camp de la Fundación Privada Hermes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram