Una imatge d'un dels nous carrils bici. Foto: Districte

El Baix Guinardó té des de finals anys dos nous carril bici. Concretament, es tracta de dos trams de dos carrils més llargs que passen per aquest barri.

Pel que fa al carril bici de l’eix mar-muntanya entre Marina i Sardenya, el tram que va entrar en servei fa uns dies és la prolongació del carrer Marina en sentit muntanya passant pel carrer de l’Alcalde de Móstoles fins a la ronda del Guinardó.

D’altra banda, el segon carril bici és el de l’eix plaça Francesc Macià-Avinguda Meridiana. El tram que ja està en funcionament passa per la Travessera de Gràcia des de carrer de Cartagena fins al carrer de l’Escorial. Aquest carril enllaça amb el del carrer Marina i aviat ho farà amb el del carrer de Cartagena, ja que s’iniciaran les obres aviat. En el futur també ho farà amb el del carrer Sardenya i quedarà completat l’eix mar-muntanya amb el carril bici del carrer de Marina. Serà, a més, el primer tram d’un eix ciclista que unirà la plaça de Francesc Macià amb l’avinguda de la Meridiana durant aquest any.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram