Els blancs no renuncien al somni d’acabar entre els quatre primers. Foto: UAH

“Poder jugar per estar a dalt i fer play-off és increïble”. Aquestes paraules, que Narcís Barrera va dir a Betevé després de la derrota de l’Horta en un gran partit a Granollers el passat dissabte 2 (per 2-1) resumeixen a la perfecció el que sent la plantilla, el cos tècnic i l’afició de la UA Horta: la possibilitat d’acabar entre els quatre primers i somiar amb l’ascens a Segona B és ben viva.

I és que malgrat que els de Nacho Castro només han sumat la meitat dels punts que s’han disputat en les darreres sis jornades (gràcies a les victòries contra el Santboià, el Terrassa i el Llagostera), no han pogut assaltar encara la quarta plaça, que continua ocupant l’equip del Vallès Occidental amb un punt més (48) que l’Horta (47). Ara, a més, el Sant Andreu (46), el Reus B (45) i el Granollers (44) han presentat la seva candidatura al quart lloc.

El calendari immediat es presenta amb una dificultat creixent per als del Feliu i Codina: rebran la Fundació Grama el diumenge 10, visitaran Ascó set dies després, afrontaran una jornada intersetmanal contra la Pobla, visitaran l’Energia per jugar contra el Sants i acabaran el mes a casa amb un partidàs contra l’Hospi.

FE EN LA PERMANÈNCIA
El primer partit de l’Horta del mes ha acabat en derrota, mentre que el Martinenc de Manel Moya va aconseguir la primera victòria del curs a domicili, que també és la segona de tota la temporada, el passat dia 3 a l’Olímpic de Terrassa (2-4). El conjunt del Guinardó només ha perdut un dels seus darrers sis partits (a banda d’aquesta victòria ha obtingut quatre empats) i espera que aquests tres punts rearmin l’equip en la lluita per intentar salvar la categoria. El Castelldefels, el primer dels conjunts de fora del descens, suma 11 punts més (27) que el Martinenc (16).

Els del Guinardó afronten un mes molt dur, amb la visita del Llagostera, un partit al municipal de Granollers, una final a casa contra la Fundació Grama, un desplaçament clau a Ascó i un darrer matx contra la Pobla.

Un matí de gols per una bona causa

Al marge de les competicions, el passat dissabte 2 el Martinenc va organitzar el torneig solidari #BurkinaMartinenc, una cita solidària amb partits de futbol 7 per recaptar diners que es donaran als equips femenins del Santos FC, un club de la capital d’aquest país africà, Ouagadougou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram