L’escola bressol simula un Cub de Rubik. Foto: Ajuntament

El barri del Guinardó té des del passat 22 de desembre un nou centre d’educació per a infants de 0 a 3 anys, l’Escola Bressol Municipal Guinardó (EBM Guinardó).

L’equipament, que ha costat 1,8 milions d’euros i està ubicat al carrer Teodor Llorente, és un edifici de nova construcció i simula un Cub de Rubik. El seu disseny creatiu i funcional també permet que totes les aules tinguin llum natural, ja que totes donen al pati, i aprofitar al màxim tots els seus espais.

L’escola té un total de 87 inscrits i divideix la seva oferta en 6 grups, un dels quals per a lactants (d’entre 4 mesos i 1 any), tres grups per a infants d’1 a 2 anys, i dos grups més per als nens i nenes més grans, de 2 i 3 anys.

L’EBM Guinardó forma part de l’illa d’equipaments del barri, que també inclou la construcció del mercat -ja està en marxa- un aparcament, una residència per a gent gran, un espai de joves i tres places enjardinades.

Amb la inauguració d’aquest centre i un altre de les mateixes característiques a Gràcia la ciutat ja disposa d’una xarxa de 97 centres municipals que tenen una capacitat per a més de 8.000 infants de 0 a 3 tres anys.

La festa d’inauguració va comptar amb la presència d’un gran nombre de famílies i amb la regidora Vidal i la segona tinent d’alcalde, Laia Ortiz.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram