Una imatge de la sortida de la cursa. Foto: Cros3Turons

Més de 500 corredors van participar en el Cros3Turons el passat 29 de novembre, una prova atlètica que va arrencar i va finalitzar a la Casa de les Aigües, seu del Districte. La victòria final se la va endur, per segon any consecutiu, l’hortenc Ricardo Esclápez, de l’Enjoy Runners, mentre que Eli Gordón, del CA Cerdanyola, va vèncer en categoria femenina.

Esclápez va aconseguir un temps final de 50 minuts i 48 segons, seguit de Marcel Romaní i Bernat Colomer. Per la seva banda, Gordón va fer un cronòmetre d’una hora, un segon i nou mil·lèsimes, seguida de Núria Hospital i Eva Pupim.

La competició també va tenir prop d’un centenar de voluntaris que van ajudar al correcte desenvolupament de la prova. En finalitzar la cursa, els participants van poder gaudir d’una xocolatada i d’un massatge muscular per relaxar-se.

La carrera va estar organitzada per la UEC Horta i el Futbol Club Martinenc i és l’única que recorre tres turons de la ciutat: el de la Rovira, el del Carmel i el de la Creueta del Coll.

Enguany els beneficis de la prova es van destinar als professionals que investiguen la trombosi a l’Hospital de Sant Pau. La inscripció a la carrera era de 15 euros, dels quals 0,50 van anar a parar a aquesta causa solidària.