Imatge del bingo que va patir l’intent d’atracament per part de dos homes. Foto: Google Maps

Els Mossos d’Esquadra van detenir fa dues setmanes un parell d’homes quan es disposaven a atracar un bingo de la plaça d’Eivissa que també és una sala d’apostes esportives.

Els dos agents de la policia catalana eren a dins del bingo en el moment dels fets vestits de paisà. Els atracadors van entrar al crit de “Tothom a terra!”, amb cascos de moto posats per tapar-se la cara i apuntant armes de foc, tot i que més tard es va poder comprovar que eren armes simulades.

Quan els dos policies van veure els atracadors es van identificar de seguida per tal que els atracadors deixessin les armes, que van decidir fugir amb la moto amb la qual havien arribat.

Durant la fuga els atracadors van patir un petit accident mamb la moto i de seguida, tot i que van intentar fugir a peu, van poder ser detinguts pels dos agents. Just abans de detenir els lladres, els dos policies, segons van explicar diversos mitjans, van efectuar diversos trets a l’aire intimidadors sense causar cap ferit després que els atracadors els apuntessin amb les armes.

Posteriorment van poder comprovar que les armes dels detinguts, que van ser traslladats a dependències policials, eren simulades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram